Kennisdag DFNA21 op 11 juni 2022

Op zaterdagmiddag 11 juni organiseren wij in samenwerking met het Radboudumc Nijmegen een kennisdag voor DFNA21. Heb jjij of een van de familieleden DFNA21, kom dan naar deze kennismiddag. 

In het programme zullen de wetenschappers van het Radboudumc vertellen waar ze staan in het ontwikkelen van een behandeling voor de gevolgen van DFNA21. Ook zal er gelegeneheid zijn voor het stellen van vragen aan de wetenschappers, en natuurlijk ook aan de bestuursleden van de stichting DFNA21. Omdat het onderzoek naar het kunnen behandelen van DFNA21 stees concreter wordt is het moment aangebroken om als dragers van DFNA21 meer in de interactie met de onderzoekers te komen. Dus tijdens het vraag- en antwoord gedeelte zullen er dus ook vragen vanuit de onderzoekers naar de deelnemers zijn. Kortom een informatief en interactief programma!

 Wil je nu al meer weten? Kijk dan op https://youtu.be/AYSiLZgC51k. Suzanne de Bruijn geeft daar inzicht in het onderzoek naar DFNA21.

Meld je aan door een email te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Geef daarbij ook aan met hoeveel personen je wilt komen.

De inloop zal om 13:30 beginnen, het programma zelf duurt van 14:00 tot 16:00 uur. Daarna is nog gelegenheid om elkaar informeel te ontmoeten.

De locatie is bij PGO support in Utrecht, Daltonlaan 600, 3584 BK Utrecht.